Praktijk Ontdaan

Praktijk Ontdaan in Zwevegem

In onze praktijk "Ontdaan" ondersteunen we iedereen in hun weg naar evenwicht. Met deze activiteiten richten we ons zeer specifiek naar toekomstige ouders en ouders die zich willen laten inspireren door het natuurlijk ouderschap. Dit doen we aan de hand van verschillende activiteiten:

De wekelijkse lessen zwangerschapsyoga helpen bij het ontwikkelen van  innerlijke rust en vreugde tijdens het zwanger zijn alsook reiken we technieken aan in het omgaan met pijn en het correct gebruiken van het lichaam in deze periode van het leven. Het helpt ons op weg naar een bewuste zwangerschap en bevalling.

De workshops zijn naast inlichtend heel praktisch van aard. We oefenen met de verschillende systemen en de verschillende manieren van dragen worden uitgeprobeerd. Er is mogelijkheid tot het voordelig aanschaffen van draagdoeken en/of draagzakken na de workshop of via onze website. Deze workshop richt zich niet alleen tot zwangere vrouwen en jonge moeders. Maar zeker ook tot alle (toekomstige) vaders en alle genteresseerden.

Tijdens deze workshops komen worden de zwangere vrouwen samen met hun partner uitgenodigd. Hier helpen we de partner op weg naar een zinvolle begeleiding van de arbeid en geboorte. Dit vooral door het geven van informatie en het aanleren van eenvoudige oefeningen. Zo kunnen de partners ook heel actief het geboorteproces ondersteunen. Zowel deze workshop als die van de draagdoeken gaan op maandelijkse basis door en zijn los te volgen.


Contact gegevens:

Contactpersoon: Mirjana
Straat:Ommegangstraat 1M
Plaats:8550 Zwevegem
Telefoon:+32 (0) 473 814 661
E-mail:ontdaan@gmail.com
Website:www.ontdaan.be
Zwangerschaps yoga:Ja

[terug naar vorige pagina]  -  [terug naar overzichtpagina]

 

Wij houden deze lijst van namen en adressen zorgvuldig bij. Desondanks kunnen er onjuistheden in voorkomen. Als u een fout constateert, contacteer ons dan zodat wij deze kunnen corrigeren

 

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT