Nestlé introduceert gecertificeerde biologische melk

aug 10, 2018
0
De meest gekozen jongensnamen in 2017

De beste manier om baby’s te voeden is borstvoeding omdat moedermelk een ideaal uitgebalanceerd dieet biedt, de baby beschermt tegen ziekten en nog vele andere voordelen biedt voor zowel de baby als voor de moeder. Maar sommige moeders kiezen ervoor om hun kind zuigelingenmelk te geven op advies van hun arts.

Nestlé innoveert binnen babyvoeding met een gamma van gecertificeerde biologische melk, NAN OPTIPRO BIO2 voor mama’s die geen borstvoeding kunnen of willen geven.

Het is de eerste keer dat een merk van zuigelingenmelk, aanbevolen door gezondheidsspecialisten, ouders een biologisch product aanbiedt. Het assortiment biedt antwoord aan 57% van de Belgen die biologische voeding verkiezen wanneer ze kinderen krijgen.

Nestlé brengt drie soorten melk op de markt die aansluiten bij drie verschillende leeftijdsgroepen. Voor de ontwikkeling van NAN OPTIPRO BIO2 vertrouwt Nestlé op zijn 150-jarige expertise, gecombineerd met een biologische garantie.

Biologische melk uit de Zwitserse Alpen

Om tegemoet te komen aan de behoeften van gezinnen, werkten de wetenschappelijke teams van Nestlé enkele jaren lang aan de ontwikkeling van een reeks hoogwaardige babymelkproducten op basis van biologische ingrediënten.

Het nieuwe gamma NAN OPTIPRO BIO2 kwam tot stand in het hart van de Zwitserse Alpen. De koeien die voor de melk zorgen, worden in de openlucht gehouden bij biologisch gecertificeerde bedrijven en krijgen hoofdzakelijk biologisch voeder. De melk wordt vervolgens verwerkt in de fabriek van Konolfingen aan de voet van de Alpen.

De experts van Nestlé combineren deze biologische melk met hun wetenschappelijke kennis over NAN OPTIPRO2 : Dit zorgt voor een stevige basis voor het leven, onder andere dankzij vitaminen A, C en D en onze beste eiwitten (conform wetgeving), die het immuunsysteem ondersteunen.

Door zijn ontwikkeling dicht bij de natuur, beschikt NAN OPTIPRO BIO2 over een dubbele biologische certificering. Het nieuwe gamma draagt zowel een Zwitserse als een Europese certificering. Deze leggen zeer strikte regels op ter bescherming van het milieu en dierenwelzijn.

Het gamma NAN OPTIPRO BIO2

 

 

 

 

 

 

 

NAN OPTIPRO BIO2 is bestemd voor baby’s vanaf 6 maanden en is een EU-gecertificeerde biologische opvolgmelk. Deze melk draagt bij tot een sterke basis voor de toekomst en dit onder andere dankzij vitaminen A en C die het immuunsysteem ondersteunen.

NAN OPTIPRO BIO3 is voor kinderen vanaf 1 jaar en een EU-gecertificeerde biologische groeimelk die perfect aangepast is aan de behoeften op die leeftijd. Deze melk zorgt voor een stevige basis voor het leven, voornamelijk dankzij vitamine D die bijdraagt aan de ontwikkeling van de botten.

Lees meer over NAN OPTIPRO BIO.

Borst of flesvoeding: voor- en nadelen

nov 23, 2016
0
borst of flesvoeding

Eén van de belangrijkste eerste keuzes die u voor uw baby moet maken is welk type vloeibare voeding u aan hem of haar zult geven. We maken wat dat betreft een onderscheid tussen borst of flesvoeding. Het spreekt voor zich dat er aan allebei deze soorten voeding voor- en nadelen verbonden zijn. Read more

Voeding 4 tot 6 maanden

nov 18, 2016
0
Voeding 4 tot 6 maanden

Voor het algemene voedingspatroon van baby’s in het eerste levensjaar maken we eerst een onderscheid tussen de eerste en de tweede helft van dat jaar. Voeding 4 tot 6 maanden volstaat het om uw baby uitsluitend vloeibare voeding te geven. Dat kan het beste borstvoeding zijn, maar u kunt er als mama uiteraard ook voor kiezen om flesvoeding aan je kindje te geven. Read more

Darmkrampjes bij je baby

sep 30, 2016
0
darmkrampjes

Lange nachten met veel huilbuien kunnen een aanwijzing zijn dat je kind last heeft van darmkrampjes. Darmkrampjes zijn niet alleen vervelend voor je baby, maar ook voor jou als ouder. Gelukkig zijn darmkrampjes niet blijvend en gaan ze over wanneer de darmen van de baby zich verder ontwikkelt. Read more

Deze website is ontwikkeld in samenwerking met RobONTWERPT