Opnieuw een teleurstelling

Posted on 3 januari 2017

Hallo lieve bloggertjes….

Vandaag weer niet zo’n goed nieuws gekregen. Iedereen weet dat ik momenteel nog getrouwd ben, maar dus volop wil scheiden. Nu hebben mijn ( jammer genoeg nog altijd) man en ik vandaag onze aanvraag binnen gedaan. Wij zijn opnieuw naar huis gestuurd want de documenten waren niet helemaal correct ingevuld en dan kwam er nog de kwestie van “het ongeboren kind”, mijn wondertje dus.

Ondanks dat de vader, mijn man dus nog altijd, het kind niet wilt erkennen, er niet voor wilt betalen en ook gewoon de volledige opvoeding in mijn handen schuift,… Wat ik absoluut niet erg vind, wilt het het gerecht ons toch een ongunstig advies geven om te scheiden. Dit in functie van het kind.

Uiteindelijk stel ik mij dan de vraag of het niet beter is voor het kind dat het kind opgroeit bij iemand die psychisch stabiel is, die een goede partner heeft die wel voor het kind wilt zorgen en die een vast inkomen heeft! Terwijl mijn man, psychisch een aandoening heeft, geen inkomen, geen werk en ook nooit geen werk zal hebben en die ook gewoon niet WILT zorgen voor dat kind!

Hoe minder ik met mijn man te maken moet hebben, hoe beter.. Maar hoe begin ik hieraan? Ik moet een addertje onder het gras zoeken, want ik wil niet dat mijn wondertje om de zoveel tijd naar een man gaat die er niet eens kan voor zorgen en die men wondertje zodanig gaat manipuleren.

Ik heb volgende week een afspraak gemaakt zodat ik juridisch advies kan inwinnen, want niemand kan me op dit moment zeggen wat ik het beste doe! Maar ik weet één ding! Ik blijf vechten! ik geef men wondertje niet zomaar op!

groetjes

K.

Comments are closed.