Mijn baby danste!

Posted on 3 januari 2017

Hallo lieve bloggertjes!

Ik heb gisteren weer wat meegemaakt. Ik kreeg gisteren telefoon van men moeder met de vraag of ik haar kon komen halen met de auto om haar naar huis te brengen. Met alle plezier uiteraard, want voor men mama doe ik alles. Maar toen ik naar beneden wou gaan ben ik uitgeschoven en ben ik dus die trap afgedonderd.

Ik ben vooral op men zitvlak en rug de trap afgeschoven maar dat was natuurlijk we een heel pijnlijk voorval. Uiteraard dacht ik in eerste opzicht meteen aan men kindje. Aangezien ik noga vrij ongerust was en toch vrij veel pijn had aan men rug ben ik toch maar even langs de spoeddiensten gepasseerd..

Men rug begon met de tijd die passeerde steeds meer en meer pijn te doen maar toch bleef ik maar hopen dat alles oké was met het kindje. Uiteindelijk werd ik voortgeholpen.

Aangezien ik zwanger ben mochten ze geen foto’s nemen van men rug. Ze hebben wel wat liggen drukken op men rug en dat deed uiteraard SUPER veel pijn! Uiteindelijk vermoedden ze dat er een tussenwervelschijf is gescheurd en dat ik hier dus de rest van mijn zwangerschap problemen mee kan hebben. Maar ik had nog steeds geen antwoord gekregen of met men kindje alles in orde was!

Uiteindelijk mocht ik dan naar de verloskunde zodat er een echo genomen kon worden. Nadat ik daar dan nog een uur heb moeten wachten was het eindelijk mijn beurt. De assistente wou een echo nemen maar deze keer wou ze het eens niet vaginaal doen. Dit zou de eerste keer zijn.

Maar ja hoor, het lukte! Het kindje had de val niet eens gemerkt! En het mooiste van al….. Het kindje bewoog!!!

Het was de eerste keer dat het wakker was, en ik vond het geweldig om het te zien bewegen! Die armpjes, die beentjes en dan dat hoofdje dat heen en weer ging! Precies of hij/zijn was aan het dansen! Ik vond het geweldig om te zien! Plots was de pijn in men rug verdwenen en was de rest van men avondje perfect!

Dankuwel mijn wondertje!

 

groetjes

 

K.

Comments are closed.