Even Kennismaken

Posted on 28 december 2016

Hallo aan allen die dit lezen.

Mijn naam is Kim, ik ben op dit moment 23 jaar en ik vond dit wel een fijn idee zodat ik hier mijn bevindingen van mijn zwangerschap kan bundelen. Zwanger zijn is een mooi gebeuren en dat willen we allemaal het liefst zo lang mogelijk behouden!

Mijn situatie is anders helemaal niet ideaal maar toch geniet ik enorm van het zwanger zijn!

Op 1 oktober 2016 ben ik gehuwd met een jongenman. Jammer genoeg heeft dit huwelijk niet van lange duur mogen zijn. Hij heeft een zware misstap gezet nog geen maand na ons huwelijk. Jammer genoeg had ik dat nooit eerder van hem gedacht. Uiteindelijk hebben we de beslissing gemaakt om uiteen te gaan. We waren nog geen maand gehuwd :(

Uiteindelijk ben ik een periode terug bij men ouders gaan wonen omdat ik uit het appartement werd gezet. Ik was altijd zeer onregelmatig met mijn regels en ik mocht ook geen anticonceptiepil nemen omdat ik leidt aan protrombinemutatie ( Bloedziekte) mede dankzij deze ziekte was de kans vrij klein dat ik ooit zwanger zou geraken dus we hadden dan ook steeds geslachtsgemeenschap zonder voorbehoedsmiddelen.

Na dat ik bij mijn ouders dagen aan een stuk misselijk was, had ik dan toch maar besloten om een zwangerschapstest ui te voeren met het gedacht dat deze toch negatief zou zijn. Maar wonder boven wonder bleek deze dan toch positief te zijn.

De eerste moment was ik bang. Ik was nog niet gescheiden van de man in kwestie maar terug gaan naar hem was absoluut geen optie! Ik had geen vaste woonplek, ik schipperde van bij vrienden, naar de mama en nadien nog even naar de papa. Maar dus geen vaste woonplek. Dit gaf me ontzettend veel stress. Er spookte vanalles door men hoofd. Ik heb even gedacht om abortus te doen maar ik kwam heel gauw terug op deze gedachte. Want het is een wonder dat ik zwanger ben! En ik wil dat wonder  niet zomaar laten verdwijnen! Het wondertje is ontstaan toen het nog goed ging tussen mij en men partner! Het wondertje is met liefde ontstaan. Het moment is niet ideaal maar ik zal het alles geven wat het nodig heeft!

Het zal niet makkelijk zijn, maar ik ben trots dat ik zwanger ben en ik zal ervoor zorgen zoals een goede moeder het doet! Met trots kan ik jullie mededelen dat ik op deze moment 11 weken ver ben en dat ik ben uitgerekend voor 27/07/2017! Ik kijk er zo naar uit!

 

Groetjes!

K.

Comments are closed.