Zijn jullie al bezig met het kiezen van een geboortekaartje voor jullie kindje? Beter wachten jullie niet te lang, het kan zomaar gebeuren dat jullie kindje eerder geboren wordt dan gepland. En jullie maken het best de tijd om een mooi en passend geboortekaartje uit te zoeken en zelf te maken. Een uniek kindje verdient immers een uniek geboortekaartje. Vinden jullie niet?

Voor elke smaak heeft CardDreams.be een passend geboortekaartje

geboortekaartje

CardDreams.be helpt je in de goede richting. Via deze online kaartenaanbieder, kunnen jullie heel eenvoudig zelf unieke geboortekaartjes bewerken en direct online bestellen. Jullie hebben een ruime keuze uit allerlei soorten ontwerpen die door een professioneel team van topontwerpers is samengesteld. Van kaarten met snoezige dierenprintjes tot hippe geboortekaartjes voor jongetjes of meisjes. Aan elke smaak is gedacht. Zelfs de binnenkant van de kaartjes zijn met veel zorg opgemaakt.

carddreams

De kaartjes kunnen jullie zelf bewerken met een mooie tekst, in een lettertype en kleur die jullie zelf het mooiste vinden. Heel persoonlijk is een geboortekaartje met foto. Dan weet je zeker dat je een uniek geboortekaartje verstuurd. Daarnaast kun jullie kiezen om je kaartje te laten drukken op mat-, glans- of luxe parelmoer papier én word je niet verrast door bijkomende drukkosten.

Altijd hulp van de gratis klantendienst

Zijn jullie niet zeker om een zelf een kaartje te kiezen en te ontwerpen of lukt het niet goed om te bestellen? Dan helpen de klantendienst van CardDreams.be jullie gratis met kiezen, bewerken en bestellen van jullie droomkaartje. Het team controleert ook jullie ontwerpen, zodat spel- en opmaakfouten voorkomen worden.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...