Een onderzoek uitgevoerd bij 3.600 Deense vrouwen geeft aan dat thee drinken de kans om zwanger te worden vergroot. De vrouwen die deelnamen aan het onderzoek hadden allemaal een kinderwens en waren gemiddeld 28 jaar.
kans om zwanger te wordenDe resultaten van het onderzoek zijn opvallend: vrouwen die thee drinken hebben 28 procent meer kans om zwanger te worden, vrouwen die frisdrank drinken hebben 20 procent minder kans om zwanger te worden.

In Japan gelooft men al langer dat thee de kans om zwanger te worden verhoogt. Thee zou veel antioxidanten bevatten dat goed is voor zowel de mannelijke als de vrouwelijke vruchtbaarheid.

Persoonlijk geloof ik niet dat thee een wondermiddel is. Maar de resultaten van het onderzoek zal ik niet betwisten, ik denk dat het onderzoek vooral aantoont dat een gezonde levensstijl van het grootste belang is als je zwanger wil worden. Wat minder frisdrank drinken, en het aantal kopjes koffie beperken of vervangen door thee, is dus zeker een goed begin.

link – bron – Het Laatste Nieuws

Gesponsord

  1. is het werkelijk zo dat frisdrank schadelijk is voor een zwangerschap, als je probeert om zwanger te raken? is foliumzuur ook goed te gebruiken voordat je zwanger raakt???(bevordert foliumzuur een zwangerschap??) gebruik dit om zwanger te raken vandaar de vraag. wat kan ik allemaal nog doen?? als je omgamg heb gehad hoe lang moet je liggen met de sperma voor een positief resultaat???

  2. Ben sinds deze maand overgeschakeld van koffie naar thee. Zit nu 2 dagen na men ei… Wachten wachten wachten een mens zou van minder gek worden…

  3. Ik zit aan de prikpil, maar ik word af en toe nog wel ongesteld, kan ik dan ook nog steeds zwanger raken daar door ?

  4. Vanessa, na twee KI-pogingen nog steeds geen resultaat. Ik ga nu sinds juli naar acupuncturist die zegt dat ik “koude baarmoeder” heb. Het eerste dat hij zei: geen Light-producten meer, warme dranken drinken en liefst dingen die veel energetische warmte hebben (bouillons, stoofpotjes, …) omdat ze lang hebben opgewarmd. Cola light en zo heb ik snel vervangen door andere drankjes, rode fruitsap en zo. Hij zei dat ik veel rode dingen moet eten (rood vlees, rode groenten, rood fruit) om mijn bloed aan te vullen zodat mijn baarmoeder goed doorbloed is. Bij andere mensen misschien wel andere tips, maar dit is wat ik weet…

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...