Wat is het sterrenbeeld of wat is de horoscoop van je baby? Welke karaktertrekken herken je in de verschillende sterrenbeelden en passen die ook bij je baby? Hier vind je de verschillende sterrenbeelden en karaktereigenschappen per horoscoop om je een idee te geven wat de toekomst gaat brengen voor jouw kind. Met deze horoscoop kan je de eigenschappen verklaren met welke je baby is geboren. Kloppen deze karaktertrekken met jouw baby?

Sterrenbeelden: horoscoop van je baby

Ram 21 maart tot 20 april
Is je baby geboren tussen 21 maart en 20 april? Je baby is een ram en dat wil zeggen een echte wildebras, met teveel energie. Andere eigenschappen zijn geboren leiderschap, zelfverzekerd en onafhankelijk willen zijn.

Stier 21 april tot 20 mei
Je baby heeft als sterrenbeeld stier als het geboren is tussen 21 april en 20 mei. Stieren houden meer van knuffelen en fysiek contact dan van praten.

Tweelingen 21 mei tot 21 juni
Je baby heeft als horoscoop tweelingen als het geboren is tussen 21 mei en 21 juni. De typische karaktertrekken zijn nieuwsgierig, vrolijk en heeft 1001 vragen. Ze willen ook alles proberen.

Kreeft 21 juni tot 22 juli
Het sterrenbeeld Kreeft heeft je baby als het geboren is tussen 21 juni en 22 juli. Kreeften zijn vooral gevoelig en hebben nood aan een sterke ouderband. Kreeften houden niet van alleen te zijn.

Leeuw 23 juli tot 23 augustus
Is je baby een leeuw? Geboren tussen 23 juli en 23 augustus. Geen nood, deze baby’s hebben een groot gevoel van eigenwaarde en zij houden ervan om in de belangstelling te staan.

horoscoop van je babyMaagd 24 augustus tot 23 september
Een maagd ben je als je geboren bent tussen 24 augustus en 23 september. De karaktereigenschappen van een maagd zijn kritisch, perfectionist , kunnen niet omgaan met chaos. Een maagd is graag bezig en helpt veel in het huishouden.

Weegschaal 24 september tot 23 oktober
Je baby is een weegschaal als het geboren is eind september – begin oktober .Een weegschaal is van nature aantrekkelijk en vriendelijk. Ze zijn harmonieus in omgang.

Schorpioen 24 oktober tot 22 november
Je baby is geboren onder het sterrenteken schorpioen als de geboortedag ligt tussen 24 oktober en 22 november. Schorpioenen zijn volhardend en willen nieuwe dingen leren. Hij kan zowel alleen zijn als gelukkig in een relatie zijn.

Boogschutter 23 november tot 21 december
Baby’s onder het sterrenbeeld boogschutter willen graag de wereld verkennen. Deze baby’s zijn echt avonturiers en houden van buiten spelen.

Steenbok 22 december tot 19 januari
Geboren als baby tussen 22 december en 19 januari onder het sterrenbeeld steenbok .Deze baby’s zijn vrij rustig en houden van efficiëntie. Een steenbok is vlug volwassen en serieus. Zij groeien als het ware vlug op en worden snel groot.

Waterman 20 januari tot 19 februari
Een waterman – baby is geboren tussen 20 januari en 19 februari. Deze baby’s zijn zeer zelfstandig en houden van hun echte vrijheid. Ze houden niet van fysiek contact zoals knuffelen.

Vissen 20 februari tot 20 maart
Het sterrenbeeld vissen krijg je als je geboren bent tussen 20 februari en 20 maart. Vissen zijn zeer gevoelig en nemen andere hun stemmingen gemakkelijk over. Ze voelen zich meestal persoonlijk aangesproken als er een slecht sfeer in huis hangt.

Herken je de typische eigenschappen of karaktertrekken van je baby in deze horoscoop? Laat ons weten of jij karakter herkent aan de hand van de horoscoop van je baby of sterrenbeeld.

Gesponsord