En daar was het tweede kindje van Realityster Kim Kardashian (35) en haar echtgenoot, rapper Kanye West (38) en ze noemen hem Saint (heilige), na hun nu 2-jarige dochtertje die de naam North meekreeg. Maar eigenlijk vallen deze namen nog wel mee als die vergelijkt met de soms wel héél extreme voornamen in de internationale showbizz- en muziekwereld.

Internationale sterren lijken er zo langzamerhand een sport van te maken om baby’s de allermafste en origineelste namen te geven. North en Saint van het gezin Kardashian zijn opmerkelijk maar het kan nog opvallender. Om te beginnen met de namen bij onze Noorderburen. We kwamen daar dit jaar deze soms extreme voornamen tegen van ‘gewone’ Nederlanders die in 2015 geregistreerd werden: Fyra, Qut, Huigje, IJssel, Tsz, Pup, Ghëarmiangelijanno en Provider.

extreme voornamenEn de ‘bekende’ Hollanders kwamen ook met extreme voornamen om er maar enkele te noemen:
Yolanthe en Wesley Sneijder gaven hun zoontje de weinig voor de hand liggende naam Xess Xava.
Gers Pardoel noemt zijn zoon: Goud.
Actrice Angela Schijf gaf haar dochters Zus, Mensje en Bloem de rest van hun leven mee.
Patrick Lodiers is de vader van Otis Cornelis Brussel en Toots Thaddeus Afrika, de laatste vernoemd naar de reggaeband Toots And The Maytals. Dan was de bijnaam Toots van Jean Baptiste Frédéric Isidor baron Thielemans nog niet eens zo vreemd.
Het jongetje van Geert Hoes heet Robijn en zoons van Martijn Krabbé worden Bickel en Achilles genoemd.
Dean Saunders heeft zijn zoontje London genoemd.
Zangeres Raffaëla Patons dochtertje heet Beautifull Hope en de kinderen van Ronald Giphart Broos, Tip en Lasse.
Ontwerpster Hella Jongerius gaf haar dochter de naam Hamer.
De zoon van volkszanger Wolter Kroes heet Tom (Tom ‘Cruise’), wat misschien nog wel grappig is.

Alicia Silverstone heeft een zoontje met de naam Bear (beer) en Nicole Richies kindje heet Sparrow (mus).
Chris Martin (Coldplay-voorman) en zijn ex Gwyneth Paltrow noemden hun dochtertje Apple.

Meer extreme voornamen

Boomtown Rats-voorman Bob Geldof noemt zijn dochters Peaches (perziken), Pixie en Fifi Trixibelle en Christina Aguilera haar dochtertje Summer Rain (zomerregen)
Zangeres Kelly Clarkson heeft een meisje dat River Rose heet en het zoontje van superster Gwen Stefani zal zijn hele leven Apollo heten.
Komediant Mike Meyers heeft een kindje met de naam Sunday Molly en die van rapper Lil Kim heet officieel Royal Reign (koninkijke heerschappij) en de zoon van Kelly Rowland Titan Jewell.
De kids van Frank Zappa heten Diva Thin Muffin, Dweezil, and Moon Unit (maandeeltje).

Jermaine Jackson noemt zijn zoon die Jermajesty, de kinderen van Erykah Badu heten Seven (zeven) en Puma (poema) terwijl de nakomelingen van Sylvester Stallone door het leven gaan als Seargeoh en Sage Moonblood (maanbloed).

Zanger Jonathan Davis koos voor de babynaam Pirate en zanger Forest Whitakers ging toen hij vader werd voor de meisjesnaam Ocean.

Over extreme voornamen gesproken: de Amerikaanse acteur Jason Lee noemde zijn zoontje ooit officieel Pilot Inspektor. En actrice Shannyn Sossamon ging zonder twijfel voor de jongensnaam Audio Science (geluidwetenschap). Tenslotte gaf de King of Pop zijn zoons de creatieve namen Prince Michael II en Blanket (dekentje).

En dan de laatste extreme voornamen:
Ashton Kutcher en Mila Kunis: dochtertje Wyatt
De Amerikaanse rapster Ciara heeft een kind dat Future (toekomst) heet.
Actrice Uma Thurman noemt haar kleintje Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence en die is misschien beter af te korten tot RAAAF.

Heb jij wel andere extreme voornamen gehoord? Zet die dan hieronder.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...