Veel aanstaande ouders beginnen al ruim voor de bevalling met het vergaren van baby items voor hun aankomende zoon of dochter. Een groot aantal items kopen jullie zelf, maar tijdens de babyborrel of op een ander moment geven familie en vrienden graag een cadeau. Terwijl men in verwachting is van hun eerste kindje kan het snel voorkomen dat een miskoop wordt gedaan. Daarom wil ik graag een baby item bespraken die veel ouders tot aan de het eerste jaar van hun zoon of dochter gebruiken.

stoelverkleinerKinderstoel met stoelverkleiner

Veel ouders zien het als een heuse overwinning als hun dochter of zoon zelfstandig op een zitje kan zitten. Geschat wordt dat kinderen al met 6 maanden in een kinderstoel kunnen zitten. Veelal wordt een stoelverkleiner gebruikt omdat er nog te veel ruimte is in het zitje. Door het toepassen van een stoelverkleiner los je dit eenvoudig op. Jouw kind zit een stuk beter en ze zien er vaak ook nog eens vrolijk uit.

Zoals gezegd zitten kinderen degelijker in de maxicosi dankzij zo’n verkleiner. Veel van deze verkleiners worden uitgevoerd in plastic, aangezien ze eenvoudig schoongemaakt kunnen worden met een keukenrol zodra jouw kind knoeit. Grote kans dat jouw kind zelfs na diens eerste verjaardag gebruik zal maken van zowel de stoel en misschien ook de verkleiner. Vaak zijn deze stoelen namelijk eenvoudig te verstellen afhankelijk van de lengte van jouw kind. Veel van deze kinderstoelen zijn voorzien van een comfortabel materiaal.

Vanaf het moment dat jouw kind 6 maanden is geworden kan geoefend worden met het zelfstandig zitten aan de eettafel. Wellicht eerst even oefenen met het veiligheidsriempje bevestigd. Aangeraden wordt om voor een stoel te kijken met een 3-punts gordeltje. Naast dat de stoelverkleiner van plastic is, is de maxicosi vaak ook eenvoudig schoon te maken wat een hoop tijd en moeite bespaard.

  1. :negative: Gaat het artikel over een kinderstoeltje voor aan tafel of over een maxicosy? Volgens mij denkt de schrijver dat dat hetzelfde is.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...