De zomer staat voor de deur en dat vraag om een nieuwe garderobe voor de allerkleinsten! Babykleding is ontzettend leuk om te shoppen, daarom hebben we de mooiste babykleding zomertrends van 2018 op een rij gezet. Van prachtige tinten tot gezellige printjes, mooie materialen en leuke vormen; je ziet het terug in de babykleding trends van deze zomer. Lees je mee?

Babykleding zomertrendsBabykleding zomertrends: Natuurlijke tinten en zachte materialen

Zachte, warme, mooie tinten voor de allerkleinsten. In de babykleding collecties voor de zomer van 2018 zie je veel natuurlijke tinten terugkomen. Dat maakt het combineren van items een stuk makkelijker! De tinten waar je aan moet denken zijn wit, grijs, beige en bruin. Ook zachte kleuren worden graag gebruikt in de collecties van deze zomer; zacht blauw, groen, geel, roze… Je ziet deze trend ook terug bij deze babykleertjes van Esprit. Het staat de kleintjes prachtig! Je mixt en matcht de kledingstukken gemakkelijk en de look staat elke baby heel lief. Een trend waar we veel kanten mee op kunnen!

Tropische printjes

Bij de zomertrend ‘tropische printjes’ moet je denken aan het gebruik van ananassen, flamingo’s en palmbomen op kleding. Ook visjes, zonnetjes en bloemen zie je veel terug op de items. Het kledingstuk is vaak wat kleurrijker en je kunt het daardoor goed combineren met een item voorzien van een natuurlijke tint. Zo combineer je de zomertrends van 2018!

Kleurrijk en grafisch

En voor de opvallendste zomertrend ben je bij ‘Kleurrijk en grafisch’ aan het juiste adres. Onder kleurrijk verstaan we de fellere tinten die wat meer uitgesproken zijn. Denk aan de eigenwijze kleuruitspattingen en de urban look. Ook zie je grafische elementen terugkomen bij babykleding, dat geeft meteen een originele twist aan de outfit.

Patches en oneliners

Al een tijdje zien we de trend met patches verwerkt op kleding in populariteit toenemen. Je kunt de patches niet alleen los kopen om op de kleding te naaien / strijken, maar je ziet het tegenwoordig ook al terug op de kleding zelf bij de aankoop. Van regenbogen tot sterretjes en oogjes; de kledingkeuze met patches wordt steeds groter. Ook de populaire oneliners mogen niet ontbreken in dit artikel met de zomertrends voor de allerkleinsten. Kleding met tekst blijft helemaal hip; van een eenvoudig woordje tot stoere uitspraken. Je kunt er niet omheen deze zomer!

De allerkleinsten zien er ook deze zomer weer geweldig uit in bovenstaande kledingtrends. Op naar een onvergetelijke zomer vol mooie herinneringen die we met elkaar gaan maken.