Je kunt een zwangerschap op veel manieren aankondigen. Een van de leukste manieren is om het niet te vertellen, maar het te laten zien. Bijvoorbeeld met een echofoto, maar ook bedrukte kleding is perfect. Daarmee vertel je aan iedereen dat jij (weer) zwanger bent. Wil jij je zwangerschap aankondigen? Bekijk deze 6 tips om een mooi T-shirt te bedrukken!

1. Ik ben straks niet meer in mijn eendje

Dit shirt ziet er grappig uit. Het is een leuke en ludieke manier om te vertellen dat je zwanger bent. Het is een eenvoudig type T-shirt Het is er voor dames, heren en kinderen. De tekst maakt dat het shirt het meest geschikt is voor alleenstaande vrouwen met kinderwens en voor kinderen die nog geen andere broertjes en/of zusjes hebben.

2. Baby on board

De bekende felle waarschuwingstekens zijn leuk aan te passen voor verschillende doelen. Dit shirt geeft bijvoorbeeld de waarschuwing ‘baby on board’. Hartstikke leuk om aan te kondigen dat je zwanger bent! Je kunt het shirt in verschillende maten en stoffen vinden. Zo is er ook een versie voor een shirt met extra zware stof, waardoor je het de hele zwangerschap gewoon kunt blijven gebruiken.

3. Ik word grote zus/broer

Als je al een kindje hebt, is dit bedrukte shirt echt super schattig. Je kindje mag dan aan iedereen laten zien dat er een klein broertje of zusje op komst is. Eventueel kun je dit shirtje ook matchen met een eigen shirt, zodat jullie het samen laten zien. Dit levert een super mooie herinnering op voor later!

4. Baby loading

Ben jij nogal bezig met computers, of is je man een beetje een nerd? Dan is dit een grappig shirt. Het heeft een klassiek laad-balkje. Je kunt het shirt gedurende de hele zwangerschap dragen. Hoewel mensen wel regelmatig zullen vragen of het laadproces al een keer afgelopen is ondertussen.

5. Twin loading

Ben jij zwanger van een tweeling? Van harte gefeliciteerd! Dan is dit shirt perfect voor je aankondiging. Het design lijkt sterk op dat van het vorige shirt, maar is speciaal gemaakt voor een tweeling. Zo weet de hele wereld meteen dat jij niet een, maar twee baby’s verwacht! Je kunt er eventueel ook de uitgerekende datum bij laten drukken.

6. Vrije tekst

In plaats van een standaard ontwerp, kun je ook kiezen voor een T-shirt met eigen tekst. Bij Goedkoop-T-shirts-bedrukken.bevind je bijvoorbeeld de mogelijkheden hiervoor. Je kunt gewoon een tekst invoeren die je zelf hebt bedacht. Zo maak je je shirt een stuk persoonlijker, wat vooral leuk is als je het aan een speciaal iemand wilt vertellen.

Omdat de zomer er nog aan komt, hebben we vooral gedacht aan shirts. Maar wat als het wat kouder wordt? Dan kies je gewoon voor een bedrukte trui of hoody. Je kunt namelijk in plaats van shirts ook truien laten bedrukken, dat is geen enkel probleem. Zo heb je ook meteen een lekker warme en comfortabele trui voor de winter.