De beste manier om baby’s te voeden is borstvoeding omdat moedermelk een ideaal uitgebalanceerd dieet biedt, de baby beschermt tegen ziekten en nog vele andere voordelen biedt voor zowel de baby als voor de moeder. Maar sommige moeders kiezen ervoor om hun kind zuigelingenmelk te geven op advies van hun arts.

Nestlé innoveert binnen babyvoeding met een gamma van gecertificeerde biologische melk, NAN OPTIPRO BIO2 voor mama’s die geen borstvoeding kunnen of willen geven.

Het is de eerste keer dat een merk van zuigelingenmelk, aanbevolen door gezondheidsspecialisten, ouders een biologisch product aanbiedt. Het assortiment biedt antwoord aan 57% van de Belgen die biologische voeding verkiezen wanneer ze kinderen krijgen.

Nestlé brengt drie soorten melk op de markt die aansluiten bij drie verschillende leeftijdsgroepen. Voor de ontwikkeling van NAN OPTIPRO BIO2 vertrouwt Nestlé op zijn 150-jarige expertise, gecombineerd met een biologische garantie.

Biologische melk uit de Zwitserse Alpen

Om tegemoet te komen aan de behoeften van gezinnen, werkten de wetenschappelijke teams van Nestlé enkele jaren lang aan de ontwikkeling van een reeks hoogwaardige babymelkproducten op basis van biologische ingrediënten.

Het nieuwe gamma NAN OPTIPRO BIO2 kwam tot stand in het hart van de Zwitserse Alpen. De koeien die voor de melk zorgen, worden in de openlucht gehouden bij biologisch gecertificeerde bedrijven en krijgen hoofdzakelijk biologisch voeder. De melk wordt vervolgens verwerkt in de fabriek van Konolfingen aan de voet van de Alpen.

De experts van Nestlé combineren deze biologische melk met hun wetenschappelijke kennis over NAN OPTIPRO2 : Dit zorgt voor een stevige basis voor het leven, onder andere dankzij vitaminen A, C en D en onze beste eiwitten (conform wetgeving), die het immuunsysteem ondersteunen.

Door zijn ontwikkeling dicht bij de natuur, beschikt NAN OPTIPRO BIO2 over een dubbele biologische certificering. Het nieuwe gamma draagt zowel een Zwitserse als een Europese certificering. Deze leggen zeer strikte regels op ter bescherming van het milieu en dierenwelzijn.

Het gamma NAN OPTIPRO BIO2

 

 

 

 

 

 

 

NAN OPTIPRO BIO2 is bestemd voor baby’s vanaf 6 maanden en is een EU-gecertificeerde biologische opvolgmelk. Deze melk draagt bij tot een sterke basis voor de toekomst en dit onder andere dankzij vitaminen A en C die het immuunsysteem ondersteunen.

NAN OPTIPRO BIO3 is voor kinderen vanaf 1 jaar en een EU-gecertificeerde biologische groeimelk die perfect aangepast is aan de behoeften op die leeftijd. Deze melk zorgt voor een stevige basis voor het leven, voornamelijk dankzij vitamine D die bijdraagt aan de ontwikkeling van de botten.

Lees meer over NAN OPTIPRO BIO.