Soms kan het voorkomen dat je even niet ‘live’ borstvoeding kan geven aan je baby, bijvoorbeeld als je weer aan het werk gaat, met je vriendinnen gaat winkelen of met je partner een hapje buiten de deur gaat eten. Dan is een borstkolf een ideale oplossing voor jou. De Medela Swing maxi is zeker een ideale oplossing voor jou als je graag tijd bespaart want met Medela Swing maxi kan je twee borsten tegelijk afkolven! Swing maxi is de grote zus van de Medela Swing (enkele elektrische borstkolf), qua ontwerp lijken ze veel op elkaar, maar er zijn een paar grote verschillen.

Beter afkolven door de meest natuurlijke technologie

Medela laat zich inspireren door je baby. De technologie die Medela gebruikt voor haar borstkolven is gebaseerd op onderzoek van de Universiteit van West Australie (UWA), waar het meest vooruitstrevende onderzoek naar borstvoeding ter wereld gedaan wordt. Daar werd ontdekt dat je baby eerst sneller en zachter zuigt om je melk te laten toeschieten en daarna langzamer en dieper om te drinken: in 2-Fases dus. Dit verwerkte Medela in haar borstkolven, om jouw kolfsessies sneller, efficiënter en comfortabeler te maken. Medela Swing maxi is uitgerust met deze unieke 2-Fase technologie.

Natuurlijk afkolven en natuurlijk voeden, een logische combinatie

Omdat je afgekolfde melk ook aan je baby gevoed moet worden, wordt er in de verpakking van Medela Swing maxi een Calma voedingssysteem bijgeleverd. Calma is het revolutionaire voedingssysteem, speciaal voor borstvoeding. Medela Calma is, net als de 2-Fase afkolftechnologie, gebaseerd op onderzoek van de UWA. Daaruit blijkt dat baby’s aan de borst op een bepaalde manier moeten zuigen om te kunnen drinken.

Uit normale flesjes met speen loopt de melk ook als de baby niet zuigt, of in de speen hapt, terwijl dat aan de borst juist niet zo is. Door uit een flesje te drinken, leert je baby op een andere manier zuigen dan aan de borst. Voor sommige baby’s is dit verwarrend, waardoor ze de borst of de fles kunnen gaan weigeren. Bij Medela Calma stroomt de melk alleen als je baby drinkt als aan de borst. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over flesweigeren of risico´s voor je borstvoeding.

Medela Swing MaxiDe voordelen van dubbel afkolven

Medela Swing maxi is een dubbele elektrische borstkolf en hier zitten een aantal grote voordelen aan. Uit onderzoek is gebleken dat bij dubbel afkolven de borst beter geleegd wordt. Met deze dubbele elektrische borstkolf kan je 18% meer afkolven dan met een enkele elektrische kolf. Omdat de borsten met dubbel kolven beter worden geleegd, heeft de afgekolfde moedermelk bovendien een hogere energiewaarde.

Het feit dat de Medela Swing maxi een elektrische kolf is, betekent dat je zelf niets hoeft te doen om af te kolven. Dat doet een elektrische borstkolf, in tegenstelling tot een handkolf, automatisch voor je. Het enige wat jij hoeft te doen is de juiste instellingen opzoeken en de borstkolf zijn werk laten doen. De Medela Swing maxi neemt je dus letterlijk werk uit handen.

Mama-vriendelijk in gebruik

Met één druk op de knop wissel je van de eerste naar de tweede fase. Wat handig is, is dat de Medela Swing maxi zelf, in verhouding met het vacuüm dat jij kiest, het optimale zuigritme instelt. Zo heb je altijd het beste resultaat. De Medela Swing maxi is zowel met een netstroomadapter te gebruiken als op batterijen. Er kunnen 6 batterijen in de Swing maxi geplaatst worden: super praktisch als je on-the-go bent. Nog zo’n handigheidje is de clip aan de achterkant van het motortje, waarmee je hem aan je riem kan hangen tijdens het afkolven. Daarbij is de Medela Swing maxi ook erg makkelijk in elkaar te zetten. Medela Swing maxi is dus niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook snel klaar voor gebruik.

Precies waarnaar je op zoek bent

Zoek jij een kolf die twee borsten tegelijk afkolft, makkelijk in gebruik is, elektrisch is, ook te gebruiken is op batterijen, jou tijd bespaart en je kindje van voedzamere melk voorziet? Dan is Medela Swing maxi de ideale borstkolf voor jou. Wij raden moeders die Medela Swing maxi kopen aan om tot 9 keer per week te kolven, dit om voortijdige slijtage te voorkomen. Zoek je een kolf om nog vaker mee af te kolven, dan raden we je de Medela Freestyle aan. Deze borstkolf is geschikt om dagelijks meerdere keren per dag mee af te kolven.

Koop hier de Medela Swing Maxi:

[bol_product_links block_id=”bol_55ca4eeb4abea_selected-products” products=”9200000001529209,9200000009544007″ name=”swingmaxi” sub_id=”” link_color=”BA4876″ subtitle_color=”505050″ pricetype_color=”505050″ price_color=”F69200″ deliverytime_color=”3C9797″ background_color=”FFFFFF” border_color=”EAEAEA” width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...