Snel, veilig, gebruiksvriendelijk, ruimtebesparend, 4 sleutelwoorden voor de Quick Clean Magnetronzakjes van Medela. Met deze zakjes, een microgolf en een beetje water steriliseer je jouw kolfspulletjes in slechts 3 minuten. Door middel van stoom worden 99,9% van de normaal in een huishouden voorkomende ziektekiemen en bacterien gedood. Bijkomend voordeel is dat de Medela Quick Clean Magnetronzakjes erg weinig ruimte in beslag nemen, gemakkelijk op te bergen en mee te nemen dus!

Handig, snel en gebruiksvriendelijk steriliseren

De Quick Clean Magnetronzakjes van Medela zijn veilig, snel en erg praktisch. Wil je bijvoorbeeld je moedermelkflesjes en andere kolfaccessoires niet uitkoken, maar wil je ook geen magnetronsterilisator aanschaffen, dan zijn de Medela Quick Clean Magnetronzakjes de ideale oplossing. Hierin desinfecteer je de kolfaccessoires, zoals bijvoorbeeld de slangetjes en flesjes. Dit is in minder dan 3 minuten gebeurd. Je vult de zak met spullen die je wilt steriliseren, giet er een beetje water bij en zet hem in de magnetron. Simpel, snel en met minimale inspanning.

MagnetronzakjesMagnetronzakjes: Ruimtebesparend

Is jouw keuken al vol genoeg, of heb je op je werk of op vakantie wel een magnetron maar geen stoomsterilisator? De Medela Quick Clean Magnetronzakjes koop je per vijf stuks, die opgevouwen zitten in een klein kartonnen doosje dat je gemakkelijk meeneemt. Alles wat je nodig hebt om ze te gebruiken is een magnetron en een beetje water. Ideaal dus als je op vakantie of bijvoorbeeld op je werk bent, maar ook wanneer je de ruimte in je keuken liever ergens anders voor gebruikt.

Desinfectie door stoom

De hete stoom die tijdens het sterilisatieproces in de Medela Quick Clean Magnetronzak ontstaat, doodt 99,9 % van de meest voorkomende kiemen en bacteriën. Deze manier van reinigen is geheel zonder chemische stoffen, want je hoeft niets aan het water toe te voegen. Milieuvriendelijk, efficiënt en duurzaam: elk Medela Quick Clean Magnetronzakje kan je 20 keer gebruiken. Met éé verpakking á 5 zakjes kan je dus 100 keer steriliseren. Hoe vaak je een zakje al gebruikt hebt, kan je simpelweg aankruisen op het zakje zelf.

Compact en gebruiksvriendelijk

De Medela Quick Clean Magnetronzakjes kunnen opgevouwen worden en neemt op die manier zeer weinig plaats in beslag, als je hem zou willen opbergen. De zakken zijn praktisch, gemakkelijk mee te nemen en heel erg handig in gebruik.

Bestel hier de Medela Quick Clean Magnetronzakjes:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...