Als je borstvoeding geeft, of moedermelk afkolft, is dat een extra belasting voor je tepels. De huid kan een beetje droog worden en daardoor geirriteerd raken of gevoelig worden. Ook je baby kan soms last hebben van een droog huidje. Om de reserves van jullie huid weer aan te vullen, gebruik je PureLan tepelzalf van Medela. Deze tepelzalf, die bestaat uit 100% natuurlijk, ultra zuiver wolvet, verzorgt en verzacht droge en gevoelige huid en zorgt dat die weer zacht en gezond aanvoelt.

Medela PureLan tepelzalfVolledig natuurlijke tepelzalf

Lanoline, of wolvet, is het enige ingrediënt van Medela PureLan tepelzalf. Dit natuurproduct wordt al decennia lang gebruikt om droge huid te helpen herstellen. Dit is met een duidelijke reden: droge of geïrriteerd huid, kan van onnatuurlijke toevoegingen zoals emulgatoren, conserveringsmiddelen of geurstoffen nog verder geïrriteerd raken. Als je borstvoeding geeft, worden je tepels intensief ‘belast’ en zit je daar niet op te wachten.

Zuivere lanoline helpt je huid juist om zichzelf te versterken en kan zo helpen tepelkloven te voorkomen of de genezing hiervan te versnellen. Door de zuiverheid van het wolvet in PureLan tepelzalf van Medela, is de kans op irritatie of allergische reacties minimaal.

Veilig voor jou en voor je baby

Het voordeel van een natuurlijk product zonder toevoegingen, is dat je het niet van de huid hoeft te verwijderen voordat je je baby aanlegt. Dit voorkomt dat je de huid nog extra belast door wrijven of afwassen, waardoor de huid verder kan uitdrogen. Medela PureLan tepelzalf kan naast gevoelige huid door borstvoeding ook gebruikt worden voor andere droge en gevoelige huidplekjes, van jou en van je baby. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lippen, ellebogen en knien.

Koop hier Medela PureLan tepelzalf:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...