Bij tepelkloven of pijnlijke tepels zijn de Medela Hydrogel Pads een handige oplossing om de pijn te verlichten en genezing te versnellen. Wanneer je de Hydrogel Pad op de huid plaatst zal dit direct prettig aanvoelen vanwege het verkoelende effect. De Medela Hydrogel Pads hydrateren je huid en verlichten de pijn aan je tepels tussen de voedingen door.

Dankzij het perfecte vochtgehalte van de Hydrogel Pads zal de huid sneller genezen en daarbij beschermen ze de huid ook. Hierdoor kan je snel weer pijnloos borstvoeding geven.

Suzan, 33: ‘Ideaal als je last hebt van pijnlijke tepels. De Hydrogel Pads van Medela hebben een verkoelende werking wat de pijn verzacht, en de genezing versnelt.’

Medische kwaliteit, speciaal voor jou

Pijnlijke tepels en tepelkloven, barstjes in de tepel of in de huid rondom de tepel, komen soms voor bij moeders die borstvoeding geven. Vaak betekent dit dat je kindje de juiste zuigtechniek nog niet helemaal onder de knie heeft. Tepelkloven kunnen flink zeer doen. Om ervoor te zorgen dat je je zo snel mogelijk beter voelt, zijn er de Hydrogel Pads van Medela. De Hydrogel Pads zijn gemaakt van materiaal dat ontwikkeld werd voor de verzorging van wonden, bijvoorbeeld na operaties. Perfect materiaal dus, voor de verzorging van jouw pijnlijke huid.

hydrogel padsDe meerwaarde van hydrogel pads

Als je de Medela Hydrogel Pads op je huid plaatst, voel je meteen verlichting. Ze voelen comfortabel en koel aan. Je huid kan zijn warmte kwijt aan de hydrogel en dit verminderd meteen de pijn. Je kan dit effect verlengen door de pads van tevoren in de koelkast te leggen. De Medela Hydrogel Pads vormen een tweede huid over de wondjes. De vochtigheidsgraad van het materiaal is gelijk aan die van je huid. Zo ontstaat de perfecte omgeving voor jouw eigen huid om zich te herstellen.

De hydrogel neemt bacterien uit de wondjes in zich op en voert ze weg van de huid. Zodat je pijnlijke huid niet extra belast wordt, hecht de hydrogel zich heel licht. Daardoor blijven de pads wel goed op hun plaats, maar plakken ze niet. Je kan ze daardoor pijnloos weer verwijderen.

Makkelijk en snel werkend

Controleer of de huid schoon is, haal de pad uit zijn zakje, verwijder de plastic voering en plaats hem op de pijnlijke plek. Dat is eigenlijk de volledige gebruiksaanwijzing van de Medela Hydrogel Pads. Gemakkelijker kan haast niet. Je kan de pads bovendien gedurende 24 uur hergebruiken. Als je ze moet verwijderen, bijvoorbeeld voor een voeding, leg je ze gewoon even opzij. Daarna kan je ze opnieuw aanbrengen op de pijnlijke plek. Je kan de pads tussendoor ook in de koelkast leggen, voor een extra verkoelend effect.

Hulpmiddel bij borstvoeding

De Medela Hydrogel Pads zijn een geavanceerd product, dat je van pijnlijke huid en tepelkloven kan afhelpen. Wel is het belangrijk dat je de oorzaak van deze problemen verhelpt, zodat je niet opnieuw in dezelfde situatie terecht komt. Blijft de pijn aanhouden, terugkomen, of wil je gewoon zeker weten dat het niet nog eens zo ver komt? Neem dan contact op met een lactatiekundige.

Koop hier de Medela Hydrogel Pads:

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...