Degelijke kinderkleding is heel erg belangrijk voor uw kind. Een stevige jas voor tijdens de winter, een flinke broek die al eens goed vuil mag worden, het hoort er allemaal bij. Je kind zal de wereld willen ontdekken en zijn/haar kleertjes zullen daarbij een hele tocht ondergaan. Soms zullen ze al eens stuk gaan, vaak zullen ze modder en regen moeten kunnen doorstaan.

kinderkleding online bestellenHet allerbelangrijkste blijft dat je kind veilig en wel kan rondspelen en dat het zich geen zorgen hoeft te maken over kleren die snel los komen of truien die niet voldoende warmte voorzien. Vroeger moest je fysieke winkels bezoeken om de juiste kleding te kunnen vinden. Tegenwoordig kan je eenvoudig kinderkleding online bestellen.

kinderkleding online bestellen

Sommige webshops zijn bekend van de winkelstraten of van voor het online shopping tijdperk: 3Suisses, C&A, Hema, enzovoort. Maar dankzij de stijgende groei van het aantal mensen dat hun aankopen online doet, zijn daar ook nieuwe spelers bijgekomen: Zalando, kleertjes.com en vele anderen.

Doordat die nieuwe spelers er bij zijn gekomen en door het karakter van e-commerce, zijn de prijzen voor kinderkleding online bestellen dikwijls goedkoper dan in de fysieke winkels. Daardoor kan je dezelfde kleding aankopen, voor een lagere prijs, zonder in te boeten op kwaliteit. Super toch?!

Tips kinderkleding online bestellen

Uiteraard moet je dan nog weten welke webshops te bezoeken en waar je graag, eenvoudig én kosteloos kinderkleding online bestellen. Wij geven een aantal leuke tips, die zeker de moeite waard zijn:

Ikbenmama.nl: Ikbenmama,nl doet het graag anders. Onze informatie is uit de praktijk en eerlijk. De producten zijn geselecteerd, gekeurd en vaak ontwikkeld door moeders, voor net dat beetje meer.

Kleertjes.com: ruim aanbod baby- en kinderkleding. Je vindt er ongetwijfeld je ding.

Noppies babykleding: De Noppies baby- en kindercollectie is eigentijds, comfortabel en functionioneel tegelijk. Shop online stoere, schattige en hippe jongens- en meisjeskleding.

Er zijn er nog véél meer, maar deze zijn absoluut de moeite om eens te bekijken.

Tenslotte hebben we nog een extra tip: hoewel de prijzen online een stuk lager uitvallen, kan kinderkleding toch erg duur zijn. Via www.kortingvandedag.be vind je kortingscodes en actuele aanbiedingen, zodat je net dat beetje goedkoper kan bestellen online.

Babypark opent nieuwe megastore in Heerlen

Na verbouwing is de Babypark de grootste babywinkel van Limburg. Op 22 december 2011 is de nieuwe megastore van Babypark op de Woonboulevard in Heerlen geopend. Babypark heeft de vestiging van BabyPlanet overgenomen en verbouwd. Babypark is Europa’s grootste en goedkoopste Babywinkel en groeit nog steeds door. Al meer dan 300 mensen werken inmiddels in één van de zeven megastores.

Goed nieuws voor alle (toekomstige) mama’s en papa’s van Limburg! Naast de megastores in Kesteren, Gouda, Hoogeveen, Zaanstad, Enter en Veldhoven is nu ook het nieuwe filiaal van Babypark in Heerlen geopend. Hierdoor zet Babypark de groei voort en kan zij nu ook de klanten in het zuiden van dienst zijn. Alle personeelsleden van BabyPlanet zijn nu werkzaam bij Babypark.

Na een totale vernieuwing van het pand zijn nu de deuren geopend van de fonkelnieuwe en frisse Babypark megastore. De winkel is uitgebreid naar maar liefst 2000 m2. Hierdoor is dit nu de grootste babywinkel van Limburg. Het assortiment, de inrichting, autostoeltjes, de babykamertjes, ja álles is compleet vernieuwd. Babypark kenmerkt zich onder andere door mooie en grote babywinkels, goede service, deskundig advies en de scherpste prijzen.

Koop ook online bij Babypark:

babypark 468x60

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
more...