start zwanger worden zwangerschap bevalling baby babynamen forumNieuws

Community

Handig & leuk

Voornamen

Partners

logo - Mooij doopsuiker

Praktisch
Babynamen

Verwacht je binnenkort een kindje? Dan kan je via deze pagina op verschillende manieren babynamen zoeken. Het is mogelijk een alfabetische lijst, al dan niet per thema, op te vragen of gebruik te maken van de zoekmachine onderaan deze pagina.

Over voornamen

Praktische tips bij het kiezen van een voornaam. De grote keuze aan bekende en minder bekende babynamen op websites zoals deze maakt uw zoektocht naar een geschikte voornaam niet altijd gemakkelijker. Daarom enkele praktische tips die u alvast op weg helpen. Verder lezen...

Meest populaire voornamen in Vlaanderen 2013. Lucas en Marie waren in 2013 de populairste babynamen in Vlaanderen. Verder lezen...

Meer documenten over voornamen

Lijsten met voornamen

Zelf zoeken

Met deze zoekmachine kan je eenvoudig zoeken naar jongensnamen of meisjesnamen. We hebben ook een meer geavanceerde zoekmachine.

Zoek voornamen voor meisje     jongen

die beginnen met

die eindigen op

 

 

Lees ook meer over...

baby

De Baby

Hier helpen we je op weg bij het samenstellen van de babyuitzet of geboortelijst. Weet je nog niet te kiezen tussen wegwerp of katoenen luiers.

Lees verder ››

babyplaza community

Babyplaza Forum

Tekst

Ga naar het forum ››

cyclus berekenen

Cyclus berekenen

Eerste dag van je laatste menstruatie:


Lengte cyclus:

webtv

WebTV

Hier vind je zowel leuke als informatieve video's. Heb je zelf ergens een leuke video gezien die aansluit bij de inhoud van onze website, neem dan zeker contact met ons op.

Lees verder ››

tickers maken

Forum tickers

Via deze pagina kan je een ticker aanmaken die je dan kan toevoegen aan je handtekening onderaan emails of op een internet forum.

Maak je eigen ticker ››