start zwanger worden zwangerschap bevalling baby babynamen forumNieuws

Community

Handig & leuk

Voornamen

Partners

logo - Mooij doopsuiker

Praktisch
Kleding - babymaten

Babymaten worden al naar gelang het merk van kleding wel eens verschillend aangegeven, gelukkig hebben wij enkele goede tips bij het kopen van kleding. In het algemeen kan je zeggen dat de maat de lengte van de baby weergeeft. Gemiddeld komt dit dan overeen met:

Maat (lengte)Leeftijd (gemiddeld)
50pasgeboren - 1 maand
562 maand
623 maand
686 maand
749 maand
801 jaar
8618 maand
922 jaar
983 jaar
1044 jaar

Onze kindjes worden echter steeds groter waardoor de babymaten op kleding niet altijd goed overeenkomen. Wanneer je een groter kindje hebt dan heb je dus problemen met de leeftijd maten, heb je een dikkertje dan zul je meer moeite hebben met de lengte maten. Koop daarom voor je baby broekjes met een aanpasbaar taille of een aantrek touwtje, T-shirts mogen wel iets groter zijn en een trui kan ook niet zoveel kwaad wanneer je er een T-shirt onder aandoet.

Een ander trucje dat je kan toepassen om geen problemen te hebben met babymaten is naar de winkel een kledingstuk meenemen dat goed past. Dat leg je dan bovenop een stuk uit de winkel om te vergelijken. Zo vermijd je heel wat miskopen bij babykleding.

Laatste update: 15-Jul-2012

terug

 

 

Lees ook meer over...

zwanger worden

Zwanger worden

Informatie over vruchtbaarheid en vruchtbaarheidsproblemen. Maar ook tips en
goede raad voor wie zwanger wil worden.

Lees verder ››

de geboorte

De geboorte

Hier vind je informatie over de bevalling. Niet alleen een overzicht van de verschillende fasen die aan de geboorte voorafgaan maar ook uitleg over hoe je zoal kan bevallen.

Lees verder ››

babynaam zoeken

Babynamen

Zoek voornamen voor meisje     jongen

die beginnen met

webtv

WebTV

Hier vind je zowel leuke als informatieve video's. Heb je zelf ergens een leuke video gezien die aansluit bij de inhoud van onze website, neem dan zeker contact met ons op.

Lees verder ››

babyplaza community

Babyplaza Forum

Tekst

Ga naar het forum ››